Whitsundays!!
Door: Ivon!
Blijf op de hoogte en volg Ivon
02 November 2009 | Australië, Airlie Beach
Zaterdagmorgen al vroeg wakker (geen idee waarom), spullen ingepakt, ontbeten, uitgecheckd bij t hostel en beetje gechilld totdat het 13.00uur was. De briefing van de tour. Enja hoor, onze 1/2 jongen van Fraser Island zat er ook weer bij ;)
Om 15.00uur zaten we allemaal op de boot, klaar om te vertrekken (ik heb van te voren tog ma even 2 reispilletjes genomen ;))! Allemaal heel relaxed, lekker in de bikini in de zon :) Om 17.00uur kwamen we aan bij t eiland, waar ons hostel (resort) op lag: South Molle! GEWELDIG (zoals je op de foto's ziet)!! Kheb al veel mooie dingen gezien hier in Australie, ma de afgelopen dagen heb k egt mn ogen uitgekeken! Ons hostel was n paradijs, groot zwembad, jacuzzi, tennisbanen, super mooi uitzicht! En wij hadden t geluk dat ze ons de verkeerde kamersleutel meegaven, waardoor wij ook nog eens n mooie grote kamer hadden :)
Om 19.00uur stond t eten klaar, zelfs dat vond ik lekker :P 's Avonds was er Halloween party (uiteraard, 31oct). Het stelde uiteindelijk niet zoveel voor, dus we zijn op tijd naar bed gegaan. Waren ook erg moe...
De volgende morgen ging om 6.30uur de wekker ('s nachts hebben 3 kakkerlakken ons nog n uur wakker gehouden omdat die in de plastic tas met eten zaten :o Kregen wij daarom die verkeerde kamersleutel?!?!).
Om 7.00uur stond er n heerlijk ontbijtje klaar voor ons, bacon & ei! En 8.00uur zat iedereen weer op de boot. 2 Uur gevaren en vervolgens de zee in gesprongen met n snorkel om t Great Barrier Reef te bekijken. Egt super vet!!! Daarna gelunchd op de boot en naar Whithaven Beach gevaren. Het op een na mooiste strand van de wereld zegt men. Nou, ik weet wel waarom!! Super :D
Om 16.00uur waren we weer terug bij ons hostel en hebben we n bushwalk gedaan. Het mooiste uitzicht tot nu toe wat we gezien hebben! Op de foto's ziet t er tog altijd anders uit dan in t egt, mja... Hoop dat ze gelukt zijn!
Vanmorgen ging weer om 6.30uur de wekker. Ontbeten, spullen gepakt, uitgechekd en de boot op. Groepsfoto gemaakt en gaan varen. Na 2 uur weer met snorkel t water in. Nu nog mooier koraal gezien dan gisteren. EN...schildpadden!! Heb foto's met de onderwatercamera gemaakt, hoop dat die gelukt zijn ma die kan k pas later laten ontwikkelen :S
Na t snorkelen gelunchd op de boot en weer rustig terug gezeild naar Airlie Beach, waar we om 13.30uur aankwamen!
GEWELDIGE TOUR!!!
Morgen n dagje relaxen en woensdagmorgen door naar Magnetic Island!
Mis jullie, xx
FOTO'S: http://www.mijnalbum.nl/Album=4H3UQNPU
Hm, de mooiste foto's krijg k er niet op. Te groot bestand :S Dus wie t egte mooie uitzicht wil zien, moet ma n keertje langskomen als k weer thuis ben :)
02 November 2009 - 09:39
Inge:
Wow ivon, echt prachtig allemaal!! Heerlijk mooi weertje.. Daarvoor hoef je in ieder geval geen heimwee naar nl te hebben (regen, regen en kou :S)..
Ik ben alweer benieuwd naar je volgende verhaal!
Ik mis jou ook hoor! En zeker weten kom ik die foto's bekijken als je terug bent!
kus Inge -
02 November 2009 - 17:00
Snufferd:
Hey Snufferd,
Wat een leuke verhalen. Zo te horen vermaak jij je erg goed daar in Australie.
Ben erg jaloers op je!
Geniet van die tijd daar. Voor je het weet is het voorbij en zit je hier weer in de KOU ;)
Liefs Karlijn -
02 November 2009 - 18:21
Mirthe En Marcel:
Heey meis,
Wat geweldig allemaal zeg!! Lijkt net een film zo wat je allemaal meemaakt ;) En super mooi is het daar zeg.. Zou ook zeker een keer naar Australie willen, als ik jou verhalen hoor :) Ben ook benieuwd naar al je andere foto's en verhalen, maar nog ff een paar maandjes wachten....
Geniet ervan he meid!!
Liefs Mirthe!
en natuurlijk ook de groetjes van Marcel ;) -
02 November 2009 - 18:55
Annemiek:
Wat een fijne tour!Alleen de volgende keer ervoor zorgen dat de batterij van het fototoestel is opgeladen,he. Ben erg benieuwd naar de onderwaterfoto,s. Je ziet er trouwens met snorkel erg grappig uit ( ha, ha) veel liefs en kus
mam -
02 November 2009 - 22:32
Kelly!:
Meisjee!
Wat leuk um weer zon lang verheulke te leaze zeg!:)
Wear jaloers als ik det allemaol lees.. de hebs un gaod leaven daor haha!
En weej heej mer in de reagen leave:P haha!
Vuul plezeer nog enne mis dich zeg!!
Leefs,
xxx -
05 November 2009 - 08:57
Tjerrel:
hoi Ivon heb je het daar leuk of niet.
Ikben een kind uit jou zus zijn klas.
groetjes Tjerrel -
05 November 2009 - 08:58
Ilse:
hoi ivon
was het leuk dat snorkelen.
o'ja ik ben een leerling
van paulien
05 November 2009 - 09:00
Senta En Lianne:
hoi ivon.
ik vond het een te gek verhaal.
heb je een leuke vakantie?
met de sleutel bij het hotel was het aller grappigds.
van senta en lianne -
07 November 2009 - 14:33
Peter En Marij :
Hoi Ivon,
Wat een avontuur!
Geniet er maar van.
Heel veel groetjes en hou
je goed. peter en marij.